احمد حسین فلاحی، سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی:
موضوع آموزش زبان چینی در کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس مطرح نشده و تصمیمگیریهای مربوط به آن در شورای عالی آموزش و پرورش انجام شدهاست.
وزارت آموزش و پرورش بنا به اینکه ارتباطات اقتصادی، سیاسی و مشترکات زیادی با این آسیای غربی و شرقی داریم، این تصمیم را اتخاذ کرده، اما این آموزش باید برای دانش آموزان اختیاری باشد.
درحال حاضر به دلیل وجود روابط سیاسی و اقتصادی با کشور چین نیازمند مترجمان و متخصصان در این حوزه هستیم، اما آموزش آنها باید در فضایی آزادانه و اختیاری صورت بگیرد.
باتوجه به اینکه تاکنون بحث آموزش مطرح نبوده، آموزش و پرورش بصورت رسمی معلمی آموزش نداده، مگر اینکه افرادی بصورت داوطلبانه آموزش دیده باشند. آماری در خصوص تعداد معلمانی که قرار است برای این امر آموزش داده شوند در دسترس نیست.
درصورتی که این درس به دروس مرسوم در سیستم آموزش پرورش اضافه شود طبق مقررات و قوانین زبان های خارجی تعریف شده و هر تصمیمی برای زبان انگلیسی گرفته شود شامل زبان چینی نیز خواهدشد.
من الزامی به افزوده شدن این درس نمیبینم چون فراگیری زبانهایی که مقدمه تعامل با دنیا هستند باید بصورت اختیاری و آزاد باشد و باید علاقمندان را شناسایی کنیم و پای کار بیاوریم، آموزش دهیم و بعد از آنها در این زمینه استفاده کنیم، اما اینکه همه دانش آموزان در این زمینه درگیر شوند، صحیح و الزامی نیست.
آموزش زبان چینی برای دانشآموزان

احمد حسین فلاحی، سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی: موضوع آموزش زبان چینی در کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس مطرح نشده و تصمیمگیریهای مربوط به آن در شورای عالی آموزش و پرورش انجام شدهاست. وزارت آموزش و پرورش بنا به اینکه ارتباطات اقتصادی، سیاسی و مشترکات زیادی با این آسیای غربی و شرقی […]
نظرات + سوالات خودتان را ارسال کنید
تبلیغات متنی