به گزارش خبرنگار حوزه آموزش و پرورش گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان ؛ سید محمد بطحایی معاون توسعه ،مدیریت و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش در گفت و گو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان گفت : در سال های گذشته بحث بیمه طلایی فرهنگیان به روش بیمه ای انجام و اقداماتی ارائه شد اما متاسفانه درهمان زمان به علت پرداخت نشدن حق بیمه به شرکت های بیمه ای ،وزارت آموزش و پرورش حدود ۴۰۰ میلیارد تومان بدهی داشت که بعد از کارشناسی های بسیار توسط تیم های مختلف، روش بیمه ای قبلی در بیمه تکمیلی به روش صندوقی تغییر یافت و هم اکنون در ۷۴۰ منطقه سراسر کشور با کار گرفتن اسناد پزشکی انجام می شود.
وی عنوان کرد : با توجه به افزایش حق بیمه در صنعت بیمه کشور تلاش بر این است، با مدیریت صحیح منابع و انتخاب روش اجرا به صورت صندوقی با حداقل نرخ افزایش ، قرارداد بیمه تکمیلی انجام شود. ۲۶ هزارتومان حق بیمه تکمیلی ماهانه در سال ۹۳ به ۳۰هزار تومان در سال ۹۴ افزایش یافت که نیمی از آن از سوی بیمه پرداخت می شود .
بطحایی با اشاره به اینکه بیش از یک میلیون و ۷۰۰هزار نفر از کارمندان رسمی ، قراردادی و افراد تحت تکفل بیمه شده اند ادامه داد : از حدود ۵ میلیون و ۵۰۰ هزار پرونده دریافت شده ، ۲۴۰ میلیارد تومان بابت هزینه های پزشکی افراد از یکم خرداد ماه امسال پرداخت نموده ایم.
وی در خصوص رایگان شدن هزینه های درمانی برخی فرهنگیان تصریح کرد : با توجه به اسناد در دست می توان گفت در استان های مختلف، هزینه های برخی اعمال جراحی روی بعضی از فرهنگیان مبتلا به بیماری های صعب العلاج (که هزینه هایی در حدود ۲۰۰ میلیون تومان است) به طور کامل پرداخت شده و ریالی از این بیماران از این بابت گرفته نشده است.
معاون توسعه ،مدیریت و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش بیان کرد : در واقع با بیمه تکمیلی به روش صندوقی ، هزینه های بیمه شدگان فرهنگی با نظارت مستقیم آموزش و پرورش پرداخت می شود و این روش جدید گامی موثر برای افزایش مراجع درمانی و امکان دسترسی بهتر وساده تر همکاران فرهنگی بیمه شده به این مراکز است.
وی با اشاره به برداشتن سقف بیمه تکمیلی خاطر نشان کرد: انتقادهایی که در مقابل حذف بخش دندانپزشکی از بیمه تکمیلی فرهنگیان وارد شده را می پذیرم و قبول دارم که این بخش در ابتدا حذف شد اما اکنون در حال بازگرداندن بخشی از تعهدات در دندانپزشکی هستیم ضمن اینکه در قبال بخش دندانپزشکی ،برداشته شدن سقف هزینه های اعمال جراحی از کارهای بزرگ ما است. گفتنی است در اجرای قرارداد به روش صندوقی با توجه به مدیریت بر منابع مالی توسط وزارت آموزش و پرورش ،مدت زمان پرداخت خسارت به شدت کاهش می یابد و کمتر از ۱۵ روز کاری هزینه های درمانی بیمه شدگان به حساب آنها واریز می شود.
نظرات + سوالات خودتان را ارسال کنید
تبلیغات متنی