تصمیمگیری نهایی در رابطه با ترمیم حقوق نیروهای خدماتی مدارس با شورای حقوق ودستمزد
نیروهای خدماتی مدارس میگویند: ترمیم حقوق معلمان و کارکنان اداری آموزش و پرورش که امسال انجام شد، مشمول حال آنها نشده و این در حالی است که ۱۶ هزار نفر از نیروهای خدماتی مدارس با حقوق ۲ میلیون و ۸۰۰ هزار تومان در حال گذران زندگی هستند.
به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم؛ نیروهای خدماتی یا همان “باباهای مدارس” فراموش شدهترین کارکنان در آموزش و پرورش هستند همانهایی که بیشترین بار مدرسه بر دوش آنهاست اما همیشه در حاشیه قرار دارند، کمترین حقوق، سهمشان میشود و کمتر مسئولی دغدغه وضعیت آنها را داشته و مطالباتشان را پیگیری میکند!
مدتی است که نیروهای خدماتی مدارس نسبت به وضعیت معیشتی نامناسب خود معترض هستند و تجمعاتی را هم مقابل مجلس شورای اسلامی داشتهاند.
برخی آنها با بیش از ۸ سال سابقه کار جزو نیروهای قراردادی هستند که ماهانه دو میلیون و ۸۰۰ هزار تومان حقوق میگیرند؛ آنها میگویند که با این حقوق قادر به گذران زندگی نیستند و با توجه به گرانیهای اخیر به لحاظ معیشتی به شدت تحت فشار قرار دارند.
حسن زاده یکی از نیروهای خدماتی مدارس در این رابطه به تسنیم گفت: چندین سال است که هیچ مزایایی شامل حال خدمتگزاران مدارس نمیشود، اضافه کار، حق سرایداری و حق لباس از سال ۸۸ قطع شده است.
وی ادامه داد: بنده در سه مدرسه کار میکنم آن هم بدون هیچ اضافهکاری؛ شیفتبندی توسط مدیران مدارس انجام شده است و هر دو روز در یک مدرسه هستم.
این نیروی خدماتی مدرسه گلایه دارد از اینکه ترمیم حقوق معلمان و کارکنان اداری آموزش و پرورش که امسال انجام شد و براساس آن فوق العاده ویژه به این دو گروه تعلق گرفت، مشمول حال نیروهای خدماتی مدارس نشد این در حالی است که ۱۶ هزار نفر از نیروهای خدماتی مدارس قراردادی هستند و با حقوق ۲ میلیون و ۸۰۰ هزار تومان در حال گذران زندگی.
وی مطرح کرد: خواسته ما ترمیم حقوق نیروهای خدماتی مدارس است و تا به امروز چندین بار مقابل مجلس تجمع کردیم و برخی نمایندگان به جمع ما آمدند اما تاکنون اتفاقی نیفتاده است، پرسش ما این است چرا آموزش و پرورش در ترمیم حقوق و اعمال فوقالعاده ویژه نیروهای خدماتی را نادیده میگیرد؟
وضعیت نامناسب معیشتی نیروهای خدماتی مدارس از سوی وزیر آموزش و پرورش نیز مورد توجه قرار گرفته است؛ محسن حاجی میرزایی درباره ترمیم حقوق نیروهای خدماتی مدارس گفته است: ” تصمیم گیری در اینباره باید در شورای حقوق و دستمزد انجام شود و ما هم پیگیر هستیم تا اتفاق بیفتد؛ بنده تصمیم گیر اصلی در این رابطه نیستم اما قول پیگیری با جدیت را میدهم.”
قاسم احمدی لاشکی؛ معاون حقوقی و امور مجلس وزارت آموزش و پرورش نیز گفته است: ” برای نیروهای خدماتی باید اقدامات اساسی کرد، پیشنهاد جذب ۲۵ هزار نیروی خدماتی را دادیم و امیدواریم در مجلس مصوب شود، حقوق آنها نیاز به پیگیری جدی دارد و آموزش و پرورش در حال پیگیری است و امیدواریم مسئولان مربوط به حقوق و دستمزد نیز توجه لازم را داشته باشند.”
هماکنون تصمیمگیری نهایی در رابطه با ترمیم حقوق نیروهای خدماتی مدارس که در شرایط دشوار اقتصادی فعلی به لحاظ معیشتی تحت فشارند بر عهده شورای حقوق و دستمزد قرار دارد و باید دید در این باره اقدامی انجام خواهند داد؟
نظرات + سوالات خودتان را ارسال کنید
تبلیغات متنی