تفویض اختیار به مدارس با ساختار کنونی آموزش و پرورش میسر نیست

تفویض اختیار به مدارس با ساختار کنونی آموزش و پرورش میسر نیست

تفویض اختیار به مدارس با ساختار کنونی آموزش و پرورش میسر نیست نایب رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس معتقد است با ساختار کنونی آموزش و پرورش، ایده تفویض اختیار به مدارس  به اهداف خود نخواهد رسید.   جبار کوچکی‌نژاد در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت درباره طرح مدرسه‌محوری گفت: در بحث تفویض اختیار به مدارس باید […]
تفویض اختیار به مدارس با ساختار کنونی آموزش و پرورش میسر نیست
نایب رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس معتقد است با ساختار کنونی آموزش و پرورش، ایده تفویض اختیار به مدارس  به اهداف خود نخواهد رسید.
 

جبار کوچکی‌نژاد در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت درباره طرح مدرسه‌محوری گفت: در بحث تفویض اختیار به مدارس باید ابتدا از ادارات کل، ادارات شهرستان، و مناطق شروع کرد و بعد به مدارس رسید؛ از پایین به بالا نمی توان تفویض اختیار انجام داد زیرا وقتی ادارات شهرستان‌ها اختیار مالی و اداری ندارند چطور مدارس می‌توانند اختیار داشته باشند.

نماینده مردم رشت در مجلس شورای اسلامی افزود: به نظر می‌آید مسیری که طراحی شده آنگونه نیست که به هدف و نتیجه برسد؛ همچنانکه پیش از این نیز دولت لایحه‌ای تعریف کرده بود مبنی بر اینکه به مدارس امتیاز مالی بدهد ولی موفق نشدند زیرا ساختارها به گونه‌ای از بالا به پایین است که یقین در هنگام اجرا در چنین ساختار اداری، در میانه راه قفل خواهد شد.

مدیران هیچ اختیاری در حوزه‌های اداری و مالی ندارند

وی ادامه داد: کارشناسان آموزشی و مدیریتی باید مدل جدیدی را برای آموزش و پرورش طراحی کنند تا بر اساس آن به مدارس، واحدها و مراکز تفویض اختیار و نتیجه مطلوب حاصل شود.

کوچکی‌نژاد درباره ویژگی‌های این مدل جدید گفت: باید تمام بحث‌های مالی و اداری را به مدیران کل تفویض کرد؛ در حال حاضر مدیران هیچ اختیاری در حوزه‌های اداری و مالی ندارند.

نایب رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس تاکید کرد: در صورتی که اعتبارات تقسیم شود، مسئولیت‌ها واسپاری شود، ساختار اداری چابک شود، می‌توان امید به موفقیت چنین ایده‌ای داشت ولی وقتی رئیس منطقه اختیاری ندارد، چطور مدیر مدرسه می‌تواند اختیار داشته باشد؟/

آیا از مطلب بالا راضی هستید؟

نظرات + سوالات خودتان را ارسال کنید

پشتیبانی سایت