سفر بیش از یک میلیون بیمار به ایران

سفر بیش از یک میلیون بیمار به ایران

بیمار
معاون درمان وزارت بهداشت:۲۴۷ مرکز درمانی در کشور با استانداردهای پذیرش بیماران خارجی مطابقت دارند و در حال حاضر مردم از ۱۶۴ کشور دنیا برای دریافت خدمات درمانی به ایران سفر کرده‌اند. بیش از یک میلیون بیمار غیر ایرانی در سال گذشته پذیرش شدند که بیشترین مراجعه کنندگان از افغانستان و عراق بودند و در […]

معاون درمان وزارت بهداشت:۲۴۷ مرکز درمانی در کشور با استانداردهای پذیرش بیماران خارجی مطابقت دارند و در حال حاضر مردم از ۱۶۴ کشور دنیا برای دریافت خدمات درمانی به ایران سفر کرده‌اند.
بیش از یک میلیون بیمار غیر ایرانی در سال گذشته پذیرش شدند که بیشترین مراجعه کنندگان از افغانستان و عراق بودند و در رتبه‌های بعدی، پاکستان، آذربایجان، عمان، ارمنستان، تاجیکستان، ترکمنستان، ترکیه و بحرین قرار دارند.
محمدرضا ترجمان، رئیس اداره گردشگری سلامت وزارت بهداشت در نشست خبری نخستین کنفرانس نمایشگاه بین المللی گردشگری سلامت (بسکی) در تهران اظهار داشت: جایگاه جمهوری اسلامی ایران در زمینه گردشگری سلامت از نظر پتانسیل بسیار مناسب است اما از نظر عملکرد نیاز به تامل و کار بیشتری دارد و در این زمینه رقبای منطقه‌ای و آسیایی کار را مبتنی بر برنامه‌ریزی دقیق دنبال می‌کنند و امیدواریم جایگاه مناسبی برای ایران در گردشگری سلامت کسب شود.

وی افزود: گردشگری درمانی نیازمند فعالسازی، راه‌اندازی و به جریان انداختن مراکز تشخیصی و درمانی مناسب است که بیمارستان بسکی یکی از این مراکز است.
رتبه ۴۶ ایران در گردشگری سلامت در جهان

وی درباره جایگاه ایران در گردشگری سلامت در جهان گفت: بر اساس گزارش سال ۲۰۲۰، ایران از میان ۱۱۰ کشور، رتبه ۴۶ را در گردشگری سلامت کسب کرده است.

ارزآوری ۵۰۰۰ دلاری توریست درمانی برای کشور

وی درباره ارزآوری گردشگری سلامت تصریح کرد: یک توریست معمولی غیردرمانی میانگین ۸۴۰ دلار در کشورهزینه می‌کند اما یک توریست درمانی بین ۳۰۰۰ تا ۵۰۰۰ دلار ارز آوری برای کشور دارد. اگر ۲۰۰ هزار گردشگر درمانی وارد کشور شوند یک میلیارد دلار ارزآوری برای کشور خواهد داشت.

ورود یک میلیون بیمار خارجی به ایران

رئیس اداره گردشگری سلامت وزارت بهداشت با بیان این‌که بیش از یک میلیون گردشگر درمانی وارد کشور می‌شوند که حدود نیمی از آن‌ها از طریق دلال‌ها وارد کشور می‌شوند، بیان داشت: ۸۰ درصد مراجعات گردشگری درمانی مربوط به کشورهای همسایه بالاخص افغانستان و عراق است. روابط قومی، مذهبی و فرهنگی عمیقی بین کشور ما و کشورهای منطقه وجود دارد و همین امر باعث ورود بسیاری از گردشگران به کشور می‌شود‌.

وی افزود: در کشورمان ۲۰۰ مرکز درمانی دارای مجوز پذیرش بیماران بین‌الملل در حال فعالیت هستند‌.

چقدر این خبر مفید بود؟ راضی هستید

روی یک ستاره کلیک کنید تا به آن امتیاز دهید!

میانگین امتیاز 4 / 5. تعداد امتیاز: 1

تا الان رای نیامده! اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهید.

آیا از مطلب بالا راضی هستید؟

نظرات + سوالات خودتان را ارسال کنید

پشتیبانی سایت