فوری/ اعمال رتبه‌بندی در حقوق بازنشستگان از این ماه | خبر خوش برای دولت برای بازنشستگان متن کارزار مطالبه‌ی اعمال رتبه‌بندی در حقوق بازنشستگان۱۴۰۰ به شرح زیر است

فوری/ اعمال رتبه‌بندی در حقوق بازنشستگان از این ماه | خبر خوش برای دولت برای بازنشستگان متن کارزار مطالبه‌ی اعمال رتبه‌بندی در حقوق بازنشستگان۱۴۰۰ به شرح زیر است

بازنشستگان
فوری/ اعمال رتبه‌بندی در حقوق بازنشستگان از این ماه | خبر خوش برای دولت برای بازنشستگان متن کارزار مطالبه‌ی اعمال رتبه‌بندی در حقوق بازنشستگان۱۴۰۰ به شرح زیر است: جناب آقای رئیس جمهور سلام علیکم ما فرهنگیان بازنشسته‌ی سال ۱۴۰۰، با وجود اینکه جناب آقای رئیسی ما را مشمول دریافت رتبه‌بندی نموده بودند، از اعمال آن […]

فوری/ اعمال رتبه‌بندی در حقوق بازنشستگان از این ماه | خبر خوش برای دولت برای بازنشستگان
متن کارزار مطالبه‌ی اعمال رتبه‌بندی در حقوق بازنشستگان۱۴۰۰ به شرح زیر است:

جناب آقای رئیس جمهور

سلام علیکم

ما فرهنگیان بازنشسته‌ی سال ۱۴۰۰، با وجود اینکه جناب آقای رئیسی ما را مشمول دریافت رتبه‌بندی نموده بودند، از اعمال آن در حق ما صرف نظر شده است

. لذا از جناب آقای رئیس جمهور خواهشمندیم که نسبت به برقراری آن در احکام ما اقدام نمایند. همچنین از ایشان خواهشمندیم که متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان را به علت ضرورت اجرا، در اولویت کار خود قرار دهند.

با سپاس فراوان، جمعی از بازنشستگان ۱۴۰۰

عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس از وعده‌های بی‌سرانجام مسئولان انتقاد کرد و گفت: نمایندگان باید شأن نمایندگی خود را حفظ کرده و مراقب اجرای تمامی قوانین از سوی دستگاه‌های اجرایی باشند.

سارا فلاحی در نشست علنی مجلس شورای اسلامی در تذکر شفاهی خود با بیان اینکه مجلس پاسخگو، دولت قدرتمند، حاکمیت اخلاق و کابینه کارآمد و پاکدست که در کلام امام جامعه بود زمانی شکل می گیرد که ما مسئولان فارغ از اختلافات خانمان برانداز سیاسی و صرفا در چارچوب گفتمان وحدت محور انقلاب اسلامی، عمل کنیم، گفت: ما نباید منافع مردم را به قربانگاه مطامع شخصی خود ببریم.

نماینده مردم ایلام، ایوان و چرداول در مجلس شورای اسلامی در ادامه با بیان اینکه سیاست های وعده محور بی عمل زمانی که با شائبه استفاده ابزاری از مردم همراه باشد، مانند سرطانی هولناک به جان اعتماد مردم خواهد افتاد، عنوان کرد: پیش از انتخابات پولی را به حساب بازنشستگان واریز می کنیم و بعد از انتخابات آن را قطع می کنیم و شأن اجتماعی بازنشستگان زحمتکش خود را با خاک بی توجهی یکسان می کنیم.

وی در ادامه تصریح کرد: وعده به نتیجه رساندن طرح ضدتبعیض و حامل امید ساماندهی کارکنان دولت را می دهیم اما بعد آن را در فراموشکده سیاسی خود بایگانی می کنیم. وعده اعمال کامل رتبه بندی برای بازنشستگان فرهنگی 1400 و 1401 را می دهیم اما بعد آن را در یک فوتبال سیاسی بین نهادهای مختلف پاسکاری می کنیم.

فلاحی ادامه داد: در تریبون ها از شجاعت مردم مناطق جنگی صحبت می کنیم اما در عمل دریغ از اجرای قانون پرداخت حق مناطق جنگی و مردمان زحمتکش این مناطق. دسترنج کشاورزان زحمتکش را با پایین ترین قیمت می خریم اما بعد بدون توجه به دستان پینه بسته آنها، این بزرگواران زحمتکش را در هزارتوی ادارات ویلان می کنیم.

عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی با اشاره به آغاز بکار دولت طی روزهای آینده گفت: مجلس دوازدهم با تبعیت از رهنمودهای اخیر مقام معظم رهبری به طور قطع همراه دولت جدید است.

چقدر این خبر مفید بود؟ راضی هستید

روی یک ستاره کلیک کنید تا به آن امتیاز دهید!

میانگین امتیاز 0 / 5. تعداد امتیاز: 0

تا الان رای نیامده! اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهید.

آیا از مطلب بالا راضی هستید؟
🥇✨ هدیه طلای واقعی رایگان
✅ دارای مجوز اتحادیه
⚠️ هر کد ملی فقط یک‌بار
⏳ ظرفیت محدود
👉 ثبت‌نام فوری (کاملاً رایگان)

نظرات + سوالات خودتان را ارسال کنید

🔥 ثبت‌نام هدیه طلای شب یلدا

🎁 تا ۱ گرم تا ۶ سوت طلا برای هر کد ملی

پشتیبانی سایت