معلمان کشور انتظار دارند ۶ ماه مابهالتفاوت رتبهبندی سال ۱۴۰۰ زودتر تعیین تکلیف شود.
🔸احسان غضنفری در خصوص پرداخت معوقات رتبهبندی فرهنگیان اظهار داشت: در آبانماه سال ۱۴۰۱ رتبه یک برای همه همکارانی که مشمول دریافت این رتبه میشدند صادر و معوقات آن پرداخت شد.
وی افزود: در اسفندماه ۱۴۰۱ پس از محاسبه رتبه واقعی افراد، حکم کارگزینی برای آنها صادر و حقوق اسفند با در نظر گرفتن رتبه واقعی به همکاران پرداخت شد.
🔸غضنفری با اشاره به پرداخت معوقات سال ۱۴۰۱ رتبهبندی ابراز داشت: پس از پرداخت حقوق، در روز یازدهم فروردینماه پرداخت معوقات رتبهبندی آغاز و با واریز مابهالتفاوت ۱۱ ماه رتبه یک و رتبه واقعی همکاران، پرونده معوقات سال ۱۴۰۱ بسته شد.
🔸رئیس اداره امور مالی اداره کل آموزش و پرورش استان اصفهان ادامه داد: از آنجا که مبلغ پرداختی برای هر رتبه درصد معینی از حق شغل، حق شاغل و فوقالعاده شغل است ممکن است دو نفر که هر دو رتبه ۳ گرفتهاند به دلیل تفاوت این بندها در حکم کارگزینی دریافتی متفاوتی داشته باشند.
🔺 وی خاطرنشان کرد: در حال حاضر ۶ ماه مابهالتفاوت رتبهبندی سال ۱۴۰۰ باقیمانده است که بهمحض تأمین اعتبار از طرف وزارت آموزش و پرورش بهحساب همکاران واریز می شود.
سلام.
هیچ کس از خوردن حقوق۶ ماهه بیش از ۳۰ هزار معلمی که آقای نوری و میر کاظمی احکام آنها را از اول مهر ۱۴۰۰ به اسفند ۱۴۰۰ تغییر داد نه حرفی زده و مطلبی نوشت.
ریاست محترم جمهور
رییس محترم مجلس شورای اسلامی
وزیر محترم آموزش پرورش
با عرض سلام درود
پس از قریب به ۲ سال رتبهبندی معلمان به پایان خودش نزدیک شد و با احکام صادر شده باعت تلخی کام معلمان نزدیک به عید ۴۰۲ شده اعتراض به نحوه اجرای آن را داریم. با توجه به مشاهدات انجام شده و مشخص نبودن نحوه احکام صادر شده معلمی با ۲۸ سال سابقه رتبه ۱ و معلمی با ۲ سال سابقه رتبه ۳ که این با توجه به شیوه نامه رتبهبندی دچار اشکال هست و معلمان را سردرگم کرده است و خواستار پیگیری هستیم.
با تشکر
احکام رتبه بندی فرهنگیان در سازمان بازنشستگی اصلاح نشده که اضافهء آن و معوقاتش پرداخت گردد.همش دروغه.خلق خدا از دروغگویان بیزارند و خدا قطعا.
وزارت آموزش و پرورش باید پیگیر معوقه رتبهبندی باشد