میلاد بیگی، کارشناس خودرو:
اگر بخواهیم در کشور خودروهای تمام برقی وارد کنیم، نیازمند زیرساخت های قابل توجهی نظیر ایستگاههای شارژ مخصوص در کشور هستیم.
زیر ساختهای برق کشور هم باید جوابگوی این خودروها باشند، زیرا در تابستان به دلیل کمبود برق توانایی استفاده بیش از حد، از شبکه برق را نخواهیمداشت.
از آنجایی که برق به دست آمده در ایران عمدتا از سوختن سوخت های فسیلی تولید میشود با آوردن خودروهای برقی در کشور عملا مصرف بزنین را به مصرف گاز تغییر میدهیم، پس مصرف سوخت را آنچنان کاهش نخواهدداد.
باید توجه داشت خودروهای تمام برقی هزینه های نسبتا بالایی برای تعویض باطری دارند و با توجه به سیستم موجود در تاکسیرانی فعلی کشور، استفاده از خودروهای گران قیمت برقی صرفه اقتصادی نخواهدداشت.
تنها در بخش هایی مثل هتل ها و یا فرودگاه ها و برخی از مناطق خاص میتوان از خودروهای برقی استفاده و جایگاههای شارژ آنها را احداث کرد که این مسئله هم به صورت فراگیر در کشور امکانپذیر نیست.
در حال حاضر مسئولین هنوز مشخص نکردهاند که آیا میخواهند در زنجیره ارزش خودروهای برقی سهیم باشند؟ یا میخواهیم صرفا مصرف کننده باشیم؟ دز چنین وضعیتی، این طرح در کل شکست خورده خواهدبود.
بحث خودروهای برقی در حال حاضر در ایران بیشتر جنبه تبلیغاتی دارد و به نظر میرسد به مرحله نهایی و عملی منجر نخواهد شد.
واردات خودروهای برقی مصرف سوخت را کاهش نمیدهند!

میلاد بیگی، کارشناس خودرو: اگر بخواهیم در کشور خودروهای تمام برقی وارد کنیم، نیازمند زیرساخت های قابل توجهی نظیر ایستگاههای شارژ مخصوص در کشور هستیم. زیر ساختهای برق کشور هم باید جوابگوی این خودروها باشند، زیرا در تابستان به دلیل کمبود برق توانایی استفاده بیش از حد، از شبکه برق را نخواهیمداشت. از آنجایی که […]
نظرات + سوالات خودتان را ارسال کنید
تبلیغات متنی