پیام مهم درباره تغییر و تعویق افتادن آزمون استخدام آموزگاری
پیام زیر در برخی کانال های نامعتبر، غیرواقعی بوده و آزمون در موعد مقرر برگزار می شود
#نامعتبر
👇👇👇👇
✅ احتمال تعویق در زمان برگزاری استخدامی آموزش و پرورش
🔹با وجود اعلام رسمی زمان برگزاری آزمون استخدامی آموزش و پرورش که در دفترچه سازمان سنجش منتشر گردیده است، این زمانبندی با اعتراض داوطلبان مواجه شده است چرا که فاصله زمانی بسیار کمی بین مهلت ثبتنام و زمان برگزاری بوده و از طرفی حجم مطالب نیز بسیار بالا و محدودیت زمان کار را دشوار میکند.
🔹بعلاوه، برگزاری آزمون وکالت در اسفند ماه است و همچنین تا پایان سال شاهد برگزاری انتخابات نمایندگی مجلس و آزمونهای ارشد و دکتری نیز خواهیم بود و همزمانی موارد فوق ممکن است مشکلاتی را برای متقاضیان هر یک از این آزمونها ایجاد نماید. به همین منظور داوطلبان طی نامهای خواستار به تعویق افتادن آزمون استخدامی آموزش و پرورش شدهاند.
🔹البته در حال حاضر خبری دقیق از به تاخیر افتادن آزمونهای استخدامی مذکور و یا بازخوردی مبنی بر پاسخ به این خواسته به گوش نرسیده است،
———————–
سوالات جزوه 📥آموزگاری ها و چکیده 👇کانال ایتا
https://eitaa.com/joinchat/1476395281C4de0f2a548
سوالات جزوه📥پرورشی ها و چکیده 👇 کانال ایتا
https://eitaa.com/joinchat/3124429506C3b477fc629
سوالات جزوه📥هنرآموز و دبیری👏👇 کانال ایتا
https://eitaa.com/joinchat/1476395281C4de0f2a548
به صورت رایگان تا آخر امتحان 😎👆
——————————————-
نظرات + سوالات خودتان را ارسال کنید
تبلیغات متنی