چرا در "رتبه‌بندی" صرفاً تعداد محدودی از معلمان رتبه‌های بالا را کسب کردند؟!

چرا در “رتبه‌بندی” صرفاً تعداد محدودی از معلمان رتبه‌های بالا را کسب کردند؟!

چرا در "رتبه‌بندی" صرفاً تعداد محدودی از معلمان رتبه‌های بالا را کسب کردند؟!
چرا در “رتبه‌بندی” صرفاً تعداد محدودی از معلمان رتبه‌های بالا را کسب کردند؟! معاون برنامه‌ریزی و توسعه منابع وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه “تاکنون از تعداد ۴۰۰ هزار نفر، یک هزار و ۲۳۸ نفر رتبه ۵ را کسب کرده‌اند” درباره سازوکار تعیین رتبه‌های معلمان توضیح داد. صادق ستاری فرد؛ معاون برنامه‌ریزی و توسعه […]

چرا در “رتبه‌بندی” صرفاً تعداد محدودی از معلمان رتبه‌های بالا را کسب کردند؟!

معاون برنامه‌ریزی و توسعه منابع وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه “تاکنون از تعداد ۴۰۰ هزار نفر، یک هزار و ۲۳۸ نفر رتبه ۵ را کسب کرده‌اند” درباره سازوکار تعیین رتبه‌های معلمان توضیح داد.

صادق ستاری فرد؛ معاون برنامه‌ریزی و توسعه منابع وزارت آموزش و پرورش در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم درباره اعتراض برخی از معلمان به روند رتبه‌بندی، خطای سامانه در تعیین رتبه‌ها و دسترسی تعداد محدودی از افراد به رتبه‌های ۴ و ۵ اظهار کرد: به نظر شما تعداد اساتید دانشگاه که استاد‌تمام هستند، چند نفر است؟ موارد امتیاز‌آور در ۴ سطح شایستگی عمومی، حرفه‌ای، تخصصی و تجربه در بخشنامه رتبه‌بندی اعلام شده است و تاکنون از تعداد ۴۰۰ هزار نفر، یک هزار و ۲۳۸ نفر رتبه ۵ را کسب کرده‌اند که این افراد قله نظام رتبه‌بندی بوده و الگو هستند.

وی افزود: رتبه‌بندی یک پروسه است و اقدامی نیست که امروز انجام شود بلکه در طول خدمت عملیاتی خواهد شد همچنین فرهنگیان فرصت دارند در دوره توقف و ارزیابی مجدد به شایستگی و صلاحیت‌ها دست‌یافته و سطح توانمندی خود را برای کسب رتبه‌های بالاتر افزایش دهند.

معاون برنامه‌ریزی و توسعه منابع وزارت آموزش و پرورش گفت: یک ضلع رتبه‌بندی معلمان، رضایتمندی شغلی است و بخش دیگر آن کیفیت‌بخشی آموزشی و پرورشی است همچنین کارکنان ستادی هنوز تعیین رتبه نشده‌اند و تمام افرادی که رتبه ۵ را کسب کرده‌اند، اکنون در کلاس درس مشغول تدریس هستند.

به گزارش تسنیم؛ شایستگی‌های عمومی معلمان در شاخص‌های، ارتباط و تعامل موثر، مهارت تفکر و حل مسئله، خلاقیت و تحول‌خواهی به شیوه خوداظهاری بررسی می‌شود.

در بخش شایستگی‌های تخصصی در عنوان پیشنهاد تولید و ساخت، دستاوردها، خلاقیت و نوآوری علمی معلمان با شاخص‌های زیر بررسی می‌شود:

طراحی و تولید نرم‌افزارهای آموزشی، تربیتی و اداری

ساخت ابزارها و تجهیزات آموزشی، تربیتی و اداری

ساخت وسایل کمک آموزشی، تربیتی و کمک توانبخشی

تولید محتوا در فضای مجازی، طراحی، تولید و تدوین بسته‌های یادگیری و درسنامه

آشنایی با ابزارها، تجهیزات و تکنیک‌های نوین

برای کسب امتیاز کامل، سطح کیفی دستاورد از اهمیت به سزایی برخوردار است و ارزیاب این کیفیت را بررسی خواهد کرد.

پژوهش‌های مرتبط با بهبود عملکرد معلم شاخص‌های تألیف و تدوین کتب و مقالات مرتبط

معلمان باید حداکثر ۵ مورد از باکیفیت‌ترین پژوهش‌ها از بین اقدام پژوهی، درس پژوهی و روایت‌پژوهی که دارای تأیدیه از مدرسه، منطقه، استان یا کشور است انتخاب و شماره نامه تأیدیه ثبت شود.

شیوه اعمال مدرک تحصیلی اخذ شده معلمان بدین شرح است: مدرک اعمال شده در حکم پرسنلی به صورت سیستمی ثبت شده و نیازی به بارگزاری مجدد نیس

چقدر این خبر مفید بود؟ راضی هستید

روی یک ستاره کلیک کنید تا به آن امتیاز دهید!

میانگین امتیاز 2.8 / 5. تعداد امتیاز: 12

تا الان رای نیامده! اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهید.

آیا از مطلب بالا راضی هستید؟
🥇✨ هدیه طلای واقعی رایگان
✅ دارای مجوز اتحادیه
⚠️ هر کد ملی فقط یک‌بار
⏳ ظرفیت محدود
👉 ثبت‌نام فوری (کاملاً رایگان)

نظرات + سوالات خودتان را ارسال کنید

  1. سلام وقتتون بخیر
    چرا تو مرحله ی استقرار تعجیل ها را در رتبه بندی حساب نکردند؟

    به این نظر امتیاز بده
پشتیبانی سایت