پربازدید امور اداری

آنتی بادی واکسن فایزر در مقابله با اُمیکرون تا ۴۰ برابر کمتر است

آنتی بادی واکسن فایزر در مقابله با اُمیکرون تا ۴۰ برابر کمتر است

دانشمندان آفریقای جنوبی میگویند واکسن فایزر احتمالا تا ۴۰ برابر در مقابل گونه جدید ضعیف‌تر عمل می‌کند. همزمان سازمان جهانی بهداشت اعلام کرد استفاده از واکسن همچنان بهترین روش مقابله با تمام گونه‌های ویروس کروناست.

آنتی بادی واکسن فایزر در مقابله با اُمیکرون تا ۴۰ برابر کمتر است

نتایج اولین تستهای آزمایشگاهی نشان می دهد: آنتی بادیهای ناشی از واکسن کروناویروس فایزر ممکن است تا ۴۰ برابر کمتر در برابر سویه اُمیکرون موثر باشند.

به گزارش ایسنا، پروفسور “الکس سیگال”، ویروس شناس مؤسسه تحقیقات سلامت آفریقا که هدایت این تحقیق را بر عهده دارد همچنین گفت: اگرچه توانایی این سویه برای فرار از آنتی بادی های واکسن قابل توجه است اما کامل نیست و این خبر خوبی است.

این مطالعه نشان داد: آنتی‌بادی‌های افرادی که در برابر کرونا واکسینه شده و همچنین به کووید مبتلا شده بودند، به طور قابل‌توجهی در برابر سویه اُمیکرون موثر عمل کرده است و نشان می‌دهد دُزهای یادآور ممکن است فواید قابل توجهی داشته باشند.

توانایی سویه جدید کروناویروس برای در امان ماندن از تاثیر واکسن بین پنج تا ۱۰ برابر بهتر از نوع بتا بوده، سویه ای که پیش از این از بهترین قابلیت برای مصون ماندن از اثربخشی واکسن برخوردار بوده است.

محققان بر این باورند که احتمالا سویه اُمیکرون از قابلیت در امان ماندن از آنتی بادی برخوردار است و هم نسبت به سایر سویه ها قدرت انتقال بیشتری دارد.

به گزارش ایسنا به نقل از اسکای نیوز، این مطالعه در سطح محدودی انجام گرفته و نتایج آن با بررسی ویروس زنده روی نمونه‌های خون ۱۲ فرد واکسینه شده بدست آمده است. به این ترتیب هنوز نمی‌توان به طور قطع در مورد اینکه تا چه میزان واکسن‌ها در پیشگیری از عفونت و انتقال سویه اُمیکرون در دنیای واقعی موثر هستند، اظهار نظر کرد.

جزوه کتاب سوالات استخدام آموزش وپرورش
ثبت اصلی نوین استخدام آموزگاری 1404 در ایتا اینجا کلیک کنید
نمایش بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا

Adblock رو غیر فعال کنید

بخشی از درآمد سایت با تبلیغات تامین می شود لطفا با غیر فعال کردن ad blocker از ما حمایت کنید