ورود به سامانه ساجد دانشگاه آزاد برای دریافت وام دانشجویی

ورود به سامانه ساجد دانشگاه آزاد برای دریافت وام دانشجویی

ورود به سامانه ساجد دانشگاه آزاد برای دریافت وام دانشجویی
برای ثبت نام در سامانه ساجد دانشگاه آزاد برای وام دانشجویی   برای ثبت نام در سامانه ساجد دانشگاه آزاد و دریافت وام دانشجویی لازم است در این سامانه به نشانی sajed.iau.ir مراجعه کنید.   ورود به سامانه ساجد دانشگاه آزاد برای دریافت وام دانشجویی عضویت در سامانه ساجد برای دانشجویان (کلیک کنید)     […]

برای ثبت نام در سامانه ساجد دانشگاه آزاد برای وام دانشجویی

 

ورود به سامانه ساجد دانشگاه آزاد برای دریافت وام دانشجویی
ورود به سامانه ساجد دانشگاه آزاد برای دریافت وام دانشجویی

برای ثبت نام در سامانه ساجد دانشگاه آزاد و دریافت وام دانشجویی لازم است در این سامانه به نشانی sajed.iau.ir مراجعه کنید.

 

ورود به سامانه ساجد دانشگاه آزاد برای دریافت وام دانشجویی

عضویت در سامانه ساجد برای دانشجویان (کلیک کنید)

 

 

 

 

 

ثبت نام سامانه ساجد دانشگاه آزاد برای وام دانشجویی ۱۴۰۱-۱۴۰۲

مبالغ و مدت بازپرداخت تسهیلات بانکی سامانه ساجد برای نیم‌سال دوم سال تحصیلی ۱۴۰۱-۱۴۰۰ به شرح جدول فوق افزایش داشته است.

دانشجویان دانشگاه آزاد می‌توانند برای دریافت این تسهیلات، از ابتدای نیم‌سال دوم در سامانه ساجد به نشانی sajed.iau.ir اقدام به ثبت‌نام کنند.
این وام یک‌بار در طول هر مقطع تحصیلی قابل دریافت می‌باشد و صرفا جهت تسویه شهریه در سامانه آموزشیار کاربرد

 

ثبت نام سامانه ساجد دانشگاه آزاد برای وام دانشجویی ۱۴۰۱-۱۴۰۲

معرفی سامانه ساجد دانشگاه آزاد- وام دانشجویی

ســـامـانه جــامـع اطـلاعــات دانشــــگاه آزاد اســــــلامــــی «سـاجـد» به منظور خدمات رسانی به دانشجویان و کاربران این سامانه طراحی شده است.

در راستای سیاست های کلان دانشگاه در خصوص اجرای نظام دانشگاه الکترونیک و مدیریت و نظارت برخط اطلاعات، دانشگاه آزاد اسلامی با استفاده از ظرفیت های بالقوه و با تکیه بر توان متخصصان داخلی و با الگو پذیری از این ایام خجسته به منظور استقلال در توسعه زیرساختها وگام نهادن در مسیر دانشگاه الکترونیک و هوشمند، اقدام به طراحی و پیاده سازی سامانه یکپارچه دانشگاه آزاد اسلامی (ساجد) نموده است تا از یک طرف خود باوری و عزت نفس را برای نیروهای انسانی خود به ارمغان آورد و از سوی دیگر پرچم این دانشگاه را همچون پرچم سرافراز جمهوری اسلامی در قله رفیع علم برافراشته باشد.

از این رو معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه آزاد اسلامی با افتخار اعلام می دارد به منظور کنترل بر خط فعالیتهای مالی جهت بهینه مصرف کردن منابع مالی توسط واحدهای دانشگاهی که این مهم نشات گرفته از اقتصاد مقاومتی می باشد نسبت به طراحی سامانه ساجد اقدام نموده است.

از این رو به منظور دستیابی به اهداف استراتژیک دانشگاه آزاد اسلامی مجموعه از دست اندرکاران و نخبگان حوزه فناوری اطلاعات دانشگاه با تشکیل کارگروه تحقیق و توسعه در حوزه مرکز فناوری اطلاعات و شبکه علمی دانشگاه به طراحی و ایجاد زیرساخت با تکیه بر توان نیروهای متخصص دانشگاه اقدام نمودند.

رویکرد در نظر گرفته شده کاربرد آخرین تکنولوژی های روز حوزه طراحی و ساخت نرم افزار و رویکرد توسعه MIS به ERP بوده است. این رویکرد، با اصالت دادن به نیازهای کسب و کار دانشگاه آزاد اسلامی، تکنولوژی را در خدمت انطباق کامل با این نیازها قرار داده و به موازات آن، مدیریت هوشمند چرخه حیات از مرحله ساخت تا پیاده سازی و پشتیبانی در محیط مشتریان را در بر گرفته است.

دیگر ویژگی این رویکرد این است که جذب تکنولوژیهای جدید (به دلیل تمهیدات استانداردی که در زیرساخت دیده شده است) به سهولت انجام می پذیرد.

بدیهی است این زیرساختِ استاندارد، کارپایه حل نیازهای سیستمی سازمان‌ها بر اساس نگرش فرآیندمدار بوده و ارتباط میان سامانه‌های مختلف و فرآیندهای مکانیزه شده در سازمان را نیز برقرار می‌سازد.

بدین ‌ترتیب، کمیته فناوری اطلاعات مرکز فناوری اطلاعات و شبکه علمی دانشگاه آزاد اسلامی اقدامات اجرایی خود در قالب نرم افزار ساجد( سامانه اطلاعات جامع دانشگاه آزاد اسلامی) در ۴ فاز آغاز نمود:

راهکار ساجد سامانه به صورت تحت وب ، با مدیریت متمرکز اطلاعات، بر مبنای آخرین تکنولوژهای فناوری اطلاعات، بصورت کاملاٌ بومی و با تکیه بر توان نیروهای متخصص دانشگاه در حوزه نرم‌افزاری ذیل در حال تهیه و طراحی است مجموعه ای از سیستم ها، ابزارها و روش های اجرایی است که در هماهنگی با یکدیگر امکان برنامه ریزی، اجرا و کنترل عملیات در سطوح مختلف سازمانی را تسهیل و تدقیق نموده و با سازمان دهی اطلاعات، امکان اعمال مدیریت مؤثر بر مبنای اطلاعات را فراهم می سازد.

با به کارگیری این راهکار، سازمان از طریق استقرار تدریجی کلیه سیستم های عملیاتی و اطلاعاتی حول چهار موجودیت اصلی خواهد بود:

مدیریت منابع انسانی
آموزش
پشتیبانی و لجستیک
مدیریت امور مالی

و سپس سازمان دهی، استقرار سیستم های گزارش دهی به مدیریت، استقرار سیستم های پشتیبان تصمیم گیری و تبادل اطلاعات با سطوح مدیریتی سازمان، نظام اطلاعات مدیریت سازمان را ایجاد نمای

آیا از مطلب بالا راضی هستید؟

نظرات + سوالات خودتان را ارسال کنید

پشتیبانی سایت