دستمزد معلمان حق التدریسی ها، شرکتی ها ماهانه پرداخت می شود

دستمزد معلمان حق التدریسی ها، شرکتی ها ماهانه پرداخت می شود

دستمزد معلمان حق التدریسی ها، شرکتی ها ماهانه پرداخت می شود
با موافقت نمایندگان صورت گرفت:
نمایندگان خانه ملت با اجتناب ناپذیر دانستن حقوق های التدریسی ها، ساعتی ها و شرکتی ها و… موافقت کردند، دستمزدهای این دست از شاغلان به صورت ماهانه پرداخت شود.
معلمان حق التدریسی

به گزارش خبرنگار خبرگزاری خانه ملت، نمایندگان در نشست علنی نوبت عصر امروز (شنبه، ۱۱ اسفندماه) مجلس شورای اسلامی و در جریان بررسی جزئیات بخش هزینه‌ای لایحه بودجه سال ۹۸ کل کشور و در جریان بررسی گزارش کمیسیون تلفیق مجلس با پیشنهاد محمدحسین فرهنگی مبنی بر الحاق یک بند به تبصره (۱۲) این لایحه با ۱۳۶ رأی موافق، ۳۷ رأی مخالف و ۶ رأی ممتنع از مجموع ۲۲۶ نماینده حاضر در جلسه موافقت کردند.

بنابر این گزارش در بند الحاقی فوق آمده است؛ تمامی پرداخت هایی که مشابه حقوق و دستمزد هستند، مانند حق التدریس، حق الزحمه ها، شرکتی ها، ساعتی ها و نظارت و پاداش شورای حل اختلاف، هزینه “اجتناب ناپذیر” محسوب می شوند و باید به صورت یک دوازدهم به صورت ماهانه پراخت شود.

بنابر این گزارش فرهنگی در توضیح پیشنهاد خود گفت: در دستگاه ها و زیرمجموعه های آنها پرداخت هایی داریم که از جنس حقوق و دستمزد هستند ولی به علت اینکه هزینه های اجتناب ناپذیر حساب نمی شوند، هر چند ماه یک بار و با تاخیر پرداخت می شوند، در حالی که حق التدریسی ها و شرکتی ها و ساعتی ها و… زندگیشان از این طریق می گذرد، در حالی که دولت این پول را در هر صورت پرداخت می کند، بنابراین بهتر است این پرداخت ها نیز جزء هزینه های اجتناب ناپذیر محسوب شده و ماهانه پرداخت شوند./

آیا از مطلب بالا راضی هستید؟

نظرات + سوالات خودتان را ارسال کنید

پشتیبانی سایت