بررسی بودجه ۹۸ آموزش‌وپرورش؛ کفاف رتبه‌بندی را نمی‌دهد

بررسی بودجه ۹۸ آموزش‌وپرورش؛ کفاف رتبه‌بندی را نمی‌دهد

بررسی بودجه ۹۸ آموزش‌وپرورش؛ کفاف رتبه‌بندی را نمی‌دهد

بررسی بودجه 98 آموزش‌وپرورش؛ کفاف رتبه‌بندی را نمی‌دهد
سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس گفت: رقم درنظر گرفته شده در بودجه سال ۹۸ کفاف اجرای رتبه بندی معلمان را نمی‌دهد و دولت باید پیشنهاد آموزش و پرورش برای رتبه بندی را بپذیرد.
به اشتراک بگذارید:

، حمایت میرزاده در گفت‌وگو با خبرنگاران ، با اشاره به بررسی بودجه سال ۹۸ آموزش و پرورش در کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس اظهار کرد: در این جلسه که با حضور مسئولان سازمان برنامه و بودجه و وزارت آموزش و پرورش برگزار شد، میزان تحقق بودجه سال ۹۷ و آنچه برای سال ۹۸ پیش‌بینی شده است، بررسی شد.

وی افزود: بودجه آموزش وپرورش برای سال ۹۸ افزایش پیدا کرده اما اشکال این است که همچنان بخشی از مطالبات سال ۹۷ به ۹۸ تحمیل می‌شود و مبلغ در نظر گرفته شده برای بحث رتبه‌بندی معلمان کافی نیست.

سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس در پاسخ به این پرسش که میزان اعتبار پیش‌بینی شده برای آموزش و پرورش در سال ۹۸ و اعتبار در نظر گرفته شده برای رتبه‌بندی معلمان چقدر است؟ گفت: فعلاً نمی‌توانم رقم آن را بگویم تا زمانی که مصوب شود اما به صورت کلی باید گفت که رقم در نظر گرفته شده کفاف اجرای رتبه‌بندی معلمان را نمی‌دهد و دولت باید پیشنهاد آموزش و پرورش برای رتبه‌بندی را بپذیرد.

میرزاده ادامه داد: بحث مدارس شبانه‌روزی، سرانه غذایی دانش‌آموزان و توجه به مدارس روستایی نیز باید در بودجه سال ۹۸ در نظر گرفته شود اما در شرایطی که بخشی از بدهی‌های سال ۹۷ به ۹۸ منتقل می‌شود و بدهی‌ها صفر نمی‌شود امکان چنین مواردی نیست.

وی گفت: در بودجه سال ۹۸ باید به این اولویت‌ها توجه داشت، نخست اجرای رتبه‌بندی معلمان، دوم منتقل نشدن مطالبات سال ۹۷ به سال ۹۸ و تنظیم بودجه براساس عملکرد.

آیا از مطلب بالا راضی هستید؟

نظرات + سوالات خودتان را ارسال کنید

پشتیبانی سایت