بررسی و تصویب طرح محاسبه مدت زمان حضور رزمندگان

بررسی و تصویب طرح محاسبه مدت زمان حضور رزمندگان

مشاهده جدول میران فوق العاده ایثارگری به درصد
بررسی و تصویب طرح محاسبه مدت زمان حضور رزمندگان کمتر از ۶ ماه در فراکسیون ایثارگران مجلس 🔰چنارانی عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس 🔻 با اشاره به تصویب قانون ۶ ماه حضور در جبهه به عنوان حداقل سقف ایثارگری و عدم مشمولان آن برای رزمندگان کمتر از ۶ ماه ، بر اساس […]

بررسی و تصویب طرح محاسبه مدت زمان حضور رزمندگان کمتر از ۶ ماه در فراکسیون ایثارگران مجلس

🔰چنارانی عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس
🔻 با اشاره به تصویب قانون ۶ ماه حضور در جبهه به عنوان حداقل سقف ایثارگری و عدم مشمولان آن برای رزمندگان کمتر از ۶ ماه ، بر اساس قانون برنامه ششم توسعه، حداقل سقف حضور برای مشمول ایثارگری ۶ ماه لحاظ شده است، در حالی که بعد از پایان قطعنامه و آغاز عملیات مرصاد، شاهد حضور رزمندگان برای مقابله با دشمن و حفظ و حراست از میهن اسلامی بودیم.

🔻یکی از نکاتی که در برنامه ششم توسعه کشور گنجانده‌ایم، موضوع حداقل سقف حضور در جبهه بر مبنای ۶ ماه است؛ اما عملیات مرصاد بعد از قطعنامه بود در حالی که ما این موضوع را تا قطعنامه در نظر گرفته بودیم.
🔻کسانی که در جبهه نبرد حق علیه باطل حضور داشتند و این حضور آن‌ها بعد از قطعنامه نیز ادامه پیدا کرد و در صورتی که کمتر از ۶ ماه باشد، برای آن‌ها همان حداقل سقف حضور در جبهه برای موارد ایثارگری محاسبه و منظور خواهد شد.
🔻 فکر می‌کنم، این اقدام مجلس، خبر خوبی برای رزمندگانی باشد که در ادامه قطعنامه و عملیات مرصاد در جبهه حضور داشتند.
🔻 این موضوع در فراکسیون ایثارگران مجلس یازدهم مطرح شد و مورد بررسی قرار گرفته است و مقرر شد به عنوان یک طرح، برای رفع موانع ایثارگرانی که از قطعنامه تا عملیات مرصاد در جبهه حضور داشتند، تصویب و به ستاد کل نیروهای مسلح ابلاغ شود.
🔻یکی از موارد مثبت ایثارگری در مجلس یازدهم، تصویب و اجرای قانون تبدیل وضعیت فرزندان ایثارگران است. این قانون به عنوان یک الگو برای جامعه ایثارگری طرح و اجرا شده است و همه افرادی که به نحوی در دستگاه‌های دولتی و سازمان‌ها مشغول به کار می‌باشند و وضعیت استخدامی آنها مشخص نیست را در بر می‌گیرد.
🔻به عنوان نمونه قانون تبدیل وضعیت برای نخستین بار در کشور در مورد ایثارگران به عنوان الگوی اداری و استخدامی اجرایی شد. اگرچه متاسفانه در برخی از دستگاه‌ها از اجرای قانون تبدیل وضعیت استنکاف شده است، اما با استفاده از ابزارهای نظارتی و اعمال قانون، دستگاه‌های خاطی را موظف به اجرای قانون خواهیم کرد.
🔻 امیدوارم بعد از اجرای کامل قانون تبدیل وضعیت فرزندان ایثارگران، این قانون شامل حال همه نیروهایی خواهد شد که در قالب قرارداد قانون مشمول به کار هستند.

آیا از مطلب بالا راضی هستید؟

نظرات + سوالات خودتان را ارسال کنید

  1. سلام پس افرادی که بعداز قطعنامه رفتن جنگ چی میشن؟شاید سنشون نمیرسیده قبل از قطعنامه هم برن جنگ..یعنی چی این دقیقا این حرفتون ابهام داره آخه…اصلا تکلیف رزمندگان بعد از قطعنامه چی میشه؟

    به این نظر امتیاز بده
  2. سلام ببخشید من خیلی خوب متوجه نشدم..منظور این هست که کسی مثلا دوماه قبل از قطعنامه و عملیات مرصاد در جبهه بوده و بفد درعملیات مرصاد هم شرکت داشته همان حداقل سقف یعنی ۶ ماه براش محاسبه میشه؟؟؟

    به این نظر امتیاز بده
پشتیبانی سایت