جلسه رئیس کارگزینی های کل کشور آموزش و پرورش در چابهار

جلسه رئیس کارگزینی های کل کشور آموزش و پرورش در چابهار

معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش
طراحی نقشه راه توسعه آموزش و پرورش باید از پشت میزهای کارشناسان حوزه امور اداری صورت پذیرد
علی الهیار ترکمن در دومین روز گردهمایی روسای امور اداری و تشکیلات ادارات کل آموزش و پرورش کشور در چابهار گفت : طراحی نقشه راه توسعه آموزش و پرورش باید از پشت میزهای کارشناسان حوزه امور اداری صورت پذیرد

به گزارش اداره اطلاع رسانی و روابط عمومی آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان ترکمن اظهار داشت : استفاده صحیح و برنامه ریزی شده  از تخصص ،تجربه و نگاههای تحول آفرین  کارشناسان آموزش و پرورش می تواند منزلت آموزش و پرورش را بالا ببرد .

وی افزود : مشکلات و معضلات نظام تعلیم و تربیت  باید توسط کارشناسان حوزه های مختلف شناسایی و رفع شود .

معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش  ادامه داد : آموزش و پرورش برای ورود به نقشه راه توسعه سند تحول بنیادین در درجه اول یک آسیب شناسی از خود داشته باشد .

وی خاطرنشان کرد:  در این راستا باید انسجام و رهبری سازمانی  برای حل مسائل و مشکلات در آموزش و پرورش ایجاد شود .  

علی الهیار ترکمن علت ابهامات  در آموزش و پرورش را رها کردن علتها و تمرکز بر معلول ها بیان کرد .

وی خاطرنشان کرد :حل مسائل در هر زمان باید از طریق  علت یابی حل شود و معلول محوری سازمان را به حاشیه می برد و قوانین حاکم بر آموزش و پرورش به قوانین عام ،متناقض ،متعدد و خارج از توان اجرایی است .

معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش با اشاره به اینکه در برنامه ریزی مالی و برنامه ریزی نیروی انسانی نرخ نیاز به منابع از اهمیت زیادی  برخوردار است اظهار داشت : باید تحلیل هایی صورت پذیرد که بتوان با متغیرهای آن کلیت نیاز را مدیریت کرد .

شایان ذکر است : معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش از روند ساخت پرو ژه های خانه معلم ،کانون پرورشی فرهنگی ، دارالقرآن و خوابگاه دانش آموزی شهرستان چابهار بازدید کرد .

آیا از مطلب بالا راضی هستید؟

نظرات + سوالات خودتان را ارسال کنید

پشتیبانی سایت