زنگ انقلاب در مدارس کردستان نواخته شد

زنگ انقلاب در مدارس کردستان نواخته شد

[ad_1] به گزارش خبرگزاری فارس از سنندج، مدیر آموزش و پرورش ناحیه دو سنندج، صبح امروز در این مراسم که به صورت نمادین در مجتمع تیزهوشان سنندج نواخته شد، اظهار کرد: از ساحت‌های تربیتی سند تحول بنیادین، تربیت سیاسی اجتماعی دانش‌اموزان به شمار می‌رود تا درک و فهم اجتماعی و سیاسی دانش‌آموزان ارتقا یابد. محمد […]

[ad_1]

به گزارش خبرگزاری فارس از سنندج، مدیر آموزش و پرورش ناحیه دو سنندج، صبح امروز در این مراسم که به صورت نمادین در مجتمع تیزهوشان سنندج نواخته شد، اظهار کرد: از ساحت‌های تربیتی سند تحول بنیادین، تربیت سیاسی اجتماعی دانش‌اموزان به شمار می‌رود تا درک و فهم اجتماعی و سیاسی دانش‌آموزان ارتقا یابد.

محمد سعید کنعانی با اشاره به فعالیت‌های انجام شده توسط آموزش و پرورش برای پرورش دانش‌آموزان این مرز و بوم افزود: آموزش برقراری ارتباط مناسب با دیگران، تعامل با دولت و رعایت قانون، کسب مهارت‌های اجتماعی، حفظ وحدت و تفاهم از جمله این موارد است.

وی عنوان کرد: معلمان باید دانش‌آموزان را با دستاوردهای انقلاب ‌آشنا کنند و بصیرت را در آنها افزایش دهند تا بتوانند نقاط قوت را حفظ و نقاط ضعف را برطرف سازند.

وی اعلام کرد: توسعه زیرساخت‌ها برای افزایش سواد دانش‌آموزان در مناطق مختلف روستایی، افزایش پوشش تحصیلی، افزایش سوادآموزی در افراد بزرگسال، تدوین سند بنیادین در کشور، مهندسی نقشه راه فرهنگی، توسعه آموزش‌های فنی حرفه‌ای از اقدامات و دستاوردهای چهل ساله انقلاب در حوزه آموزش و پرورش است.

مدیر آموزش و پرورش ناحیه دو سنندج بیان کرد: از دیگر دستاوردهای آموزش و پرورش در طول دوران انقلاب توسعه سیستم‌های گرمایشی در شهر و روستای ناحیه دو سنندج، شاداب‌سازی مدارس، ارتقای سطح سواد معلمان، توسعه فرهنگ و پژوهش میان دانش‌آموزان، توسعه انجمن‌های مردمی مدارس و جلب کمک خیرین مدرسه‌ساز در راستای توسعه فضاهای آموزشی بوده است.

کنعانی با بیان برنامه‌های آموزش و پرورش در ایام دهه فجر گفت: در سطح استان اقداماتی در ایام دهه فجر صورت گرفته که اجرای کمیته‌های همکاری برای پاسداشت چهل ساله انقلاب، تنوع در تزیین محیط‌های آموزشی، افتتاح مدرسه شش کلاسه در روستای دادانه، برگزاری مسابقات فرهنگی هنری، ایجاد نظام ارزیابی در مدارس و تمهید مقدمات زنگ انقلاب از جمله این برنامه‌هاست.

وی همچنین به اعزام دانش‌اموزان در قالب اردوی راهیان نور به مناطق جنوب کشور خبر داد و اضافه کرد: امروز ۱۷۵ دانش‌آموز به اردوی راهیان نور جنوب کشور اعزام شدند.

در این مراسم ضمن اجرای چند برنامه فرهنگی و سرود انقلابی زنگ انقلاب با حضور مسوولان نواخته شد.

انتهای پیام/۲۳۳۰/۷۲

[ad_2]

Source link

آیا از مطلب بالا راضی هستید؟

نظرات + سوالات خودتان را ارسال کنید

پشتیبانی سایت