وزیر
آقای فانی درباره شایعه استعفای خود پس از حادثه خاش گفت: این خبر صحت ندارد و به حراست آموزش و پرورش گفته ام تا منشاء این حرکت در فضای مجازی مشخص شود و شکایت خواهیم کرد.
وی در ادامه افزود: آموزش و پرورش حداقل ۴۰ میلیون مخاطب دارد و شایعه این چنین خبری در آستانه روز معلم و هفته معلم کار درستی نبوده است و این خبر از پایه و اساس مشکل داشته و بی اساس بوده است.
فانی درباره معلمین حق التدریسی هم گفت: بخشی از این گروه مهر سال ۹۴ مشغول به کار شده اند. وی همچنین گفت: در جلسه ای که با آقای نوبخت داشتیم، پیگیر مطالبات آموزش و پرورش شدیم تا پرداخت های معوقه انجام شود.
وزیر آموزش و پرورش درباره پاداش بازنشستگان نیز گفت: هزار و پنجاه میلیارد تومان اعتبار لازم داشتیم و تا اواخر سال گذشته ۹۰۰ میلیارد تومان از آن تامین و پرداخت شد. وی در ادامه افزود: در بودجه ۹۵ نیز چهار هزار و پانصد میلیارد تومان اعتبار برای پاداش پایان خدمت پیش بینی شده است که با تصویب مجلس پرداخت خواهد شد.
آقای فانی درباره رتبه بندی معلمان نیز گفت: از آغاز مهر ۹۴ احکام صادر و اجرایی شده است. هشتصد و سی هزار نفر مشمول رتبه بندی شدهاند و افزایش حقوق ها از ۸۰ هزار تا ۵۹۰ هزار تومان بر حسب سابقه و ربته معلمان شامل می شود.
وی در ادامه افزود: وزارتخانه آموزش و پرورش ۹۸ درصد پرسنلی است و حقوق می دهد ویکی از سازمان های مهم است. آموزش و پرورش در ساماندهی در شاخص نیروی انسانی موفق بوده است. همچنین در توانمند سازی نیروی انسانی نیز موفق بوده ایم. وی افزود: در دوسال اخیر در استخدام نیروی انسانی سیاستی را پیاده کرده ایم که ساماندهی در مناطق مختلف به خوبی انجام شود.
وزیر آموزش و پرورش درباره استخدام نیروی انسانی نیز گفت: در استخدام نیروی انسانی در آموزش و پرورش در این دولت از رابطه بازی استفاده نشده است . از طریق آزمون و سیاست از بوم برای بوم استفاده شده است. همچنین با استفاده آزمون در دانشگاه فرهنگیان توانسته ایم معلمان را آموزش دهیم و بعد از آموزش بکارگیری کنیم.
فانی در ادامه گفت: سازمان مدیریت با توجه به شاخص ها آمار می دهد. آموزش و پرورش دستگاه حاکمیتی است و بدنبال گرفتن سهمیه هستیم تا بتوانیم خواست های خود را دنبال کنیم.
وزیر آموزش و پرورش درباره مدارس غیر ایمن نیز گفت: در زاهدان در شورای آموزش و پرورش استان یکی از مصوبات استان این بود که ۵۷۶ کلاس خشتی و گلی و سنگی دراستان سیستان و بلوچستان تخریب و بازسازی شود و به مدارس استاندارد تبدیل شود.
وی گفت اگر استاندار سیستان و بلوچستان اعتبار لازم را هزینه کند، اعتبارات ملی آموزش و پرورش نیز برای این امر تامین و هزینه خواهد شد تا بتوانیم تا آخر سال ۹۵ مدارس کپری را ایمن سازی کنیم.
وزیر آموزش و پرورش درپایان گفت: در حال حاضر یک سوم مداس غیر ایمن است و قرار است تا پایان برنامه ششم توسعه کل مدارس کشور ایمن سازی شود.