چای و قهوه خطر سکته مغزی و فراموشی را کاهش می‌دهند

چای و قهوه خطر سکته مغزی و فراموشی را کاهش می‌دهند
چای و قهوه خطر سکته مغزی و فراموشی را کاهش می‌دهند 🔺 محققان چینی زندگیِ ۵۰۰۰۰۰ بریتانیایی را به مدت ۱ دهه دنبال کردند. 🔺 از داوطلبانی که در این مطالعه شرکت کرده بودند، درخواست شده بود تا عادت نوشیدنی‌های گرم خودشان را در ابتدای شروع پژوهش گزارش دهند. محققان نتیجه‌گیری کردند که مشارکت‌کنندگانی که […]

چای و قهوه خطر سکته مغزی و فراموشی را کاهش می‌دهند

🔺 محققان چینی زندگیِ ۵۰۰۰۰۰ بریتانیایی را به مدت ۱ دهه دنبال کردند.
🔺 از داوطلبانی که در این مطالعه شرکت کرده بودند، درخواست شده بود تا عادت نوشیدنی‌های گرم خودشان را در ابتدای شروع پژوهش گزارش دهند.
محققان نتیجه‌گیری کردند که مشارکت‌کنندگانی که روزانه ۲ فنجان چای و ۲ فنجای قهوه نوشیده بودند، یک‌سوم کمتر از دیگران دچار سکته مغزی شده بودند و احتمال فراموشی گرفتن نیز تا ۲۸‌درصد در آن‌ها کمتر گزارش شده بود.
🔺اما تیم، به هدایتِ دکتر یوآن ژنگ، قبول دارد که این یافته‌ها ممکن است کاملاً تصادفی باشد و تأکید می‌کند که این ارتباط ممکن است به انواعی از نوشیدنی‌های گرم مرتبط باشد.
🔺دکتر شارلوت میلز، متخصص علوم تغذیه از دانشگاهِ رِدینگ، می‌گوید:
«ممکن است سایر عوامل نیز در این میان نقش داشته باشند.»، اما او می‌گوید این یافته‌ها «همراستا» با سایر مطالعاتی هستند که درباره فواید مصرف قهوه و چای تحقیق کرده‌اند.

چقدر این پست مفید بود؟

روی یک ستاره کلیک کنید تا به آن امتیاز دهید!

میانگین امتیاز 5 / 5. تعداد امتیاز: 1

تا الان رای نیامده! اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهید.

آیا از مطلب بالا راضی هستید؟

نظرات + سوالات خودتان را ارسال کنید

پشتیبانی سایت