چای و قهوه خطر سکته مغزی و فراموشی را کاهش میدهند
🔺 محققان چینی زندگیِ ۵۰۰۰۰۰ بریتانیایی را به مدت ۱ دهه دنبال کردند.
🔺 از داوطلبانی که در این مطالعه شرکت کرده بودند، درخواست شده بود تا عادت نوشیدنیهای گرم خودشان را در ابتدای شروع پژوهش گزارش دهند.
محققان نتیجهگیری کردند که مشارکتکنندگانی که روزانه ۲ فنجان چای و ۲ فنجای قهوه نوشیده بودند، یکسوم کمتر از دیگران دچار سکته مغزی شده بودند و احتمال فراموشی گرفتن نیز تا ۲۸درصد در آنها کمتر گزارش شده بود.
🔺اما تیم، به هدایتِ دکتر یوآن ژنگ، قبول دارد که این یافتهها ممکن است کاملاً تصادفی باشد و تأکید میکند که این ارتباط ممکن است به انواعی از نوشیدنیهای گرم مرتبط باشد.
🔺دکتر شارلوت میلز، متخصص علوم تغذیه از دانشگاهِ رِدینگ، میگوید:
«ممکن است سایر عوامل نیز در این میان نقش داشته باشند.»، اما او میگوید این یافتهها «همراستا» با سایر مطالعاتی هستند که درباره فواید مصرف قهوه و چای تحقیق کردهاند.
نظرات + سوالات خودتان را ارسال کنید
تبلیغات متنی