معاون رئیسجمهوری و رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور بابیان اینکه معیارهای عمومی و اختصاصی که برای آموزگاری در مقطع ابتدایی مد نظر بود در سؤالات این آزمون وجود داشت، ادامه داد: طی مباحثی که در این جلسه انجام شد، احتمالاً نیاز به جذب مجدد در رشته آموزگاری در برخی از استانها داشته باشیم.
🔹وی با تاکید بر اینکه تلاش میکنیم در سال جاری برای جبران کمبودهای نیروی انسانی آموزگاری در برخی از استانها آزمون مجددی برگزار کنیم، گفت: اگر سازمان سنجش این آمادگی را داشته باشد، آزمون استخدامی آموزگاری در زمستان آینده برگزار خواهد شد تا کسریها جبران شود.
🔹لطیفی با اشاره به اینکه مسیر اصلی جذب و استخدام معلم از طریق دانشگاه فرهنگیان است، تصریح کرد: باید برای جذب نیروی انسانی از طریق این دانشگاه کمک کنیم. همچنین در جلسهای که روز گذشته با رئیسجمهوری برگزار شد بر این موضوع تاکید شد و رئیسجمهوری دستوراتی ارائه دادند. بنابراین امیدواریم بتوانیم جذب نیروی انسانی از طریق دانشگاه فرهنگیان را تسریع و تقویت کنیم.
نظرات + سوالات خودتان را ارسال کنید
تبلیغات متنی