استعفای وزیر راه منتشر شد.

استعفای وزیر راه منتشر شد.

وزیر راه نامه استعفایش را منتشر کرد

وزیر راه و شهرسازی دقایقی قبل نامه استعفای خود که در تاریخ ۱۰ شهریور ماه خطاب به رئیس جمهور نوشته شده است را در کانال تلگرامی اش منتشر کرد. طبق توافق دولت و مجلس، فردا وزرای پیشنهادی به هیئت رئیسه مجلس معرفی خواهند شد.
وزیر راه ۴۸ روز پس از نگارش نامه استعفا، تصویر آن را منتشر کردوزیر راه و شهرسازی دقایقی قبل نامه استعفای خود که در تاریخ ۱۰ شهریور ماه خطاب به رئیس جمهور نوشته شده است را در کانال تلگرامی اش منتشر کرد.

به گزارش «انتخاب»، عباس آخوندی، وزیر راه و ترابری دقایقی قبل نامه استعفای خود که در تاریخ ۱۰ شهریور ماه خطاب به رئیس جمهور نوشته شده است را در کانال تلگرامی اش منتشر کرد.

آخوندی در این نامه که در تاریخ ۱۰ شهریور ماه خطاب به رئیس جمهور نگاشته شده است، علت استعفای خود را اختلاف نظر در زمینه شیوه بازآفرینی شهری اعلام کرده است.

طبق توافق دولت و مجلس، فردا وزرای پیشنهادی به هیئت رئیسه مجلس معرفی خواهند شد و بر همین اساس امروز آخوندی اسعفای خود را بصورت رسمی اعلام کرده است.

وزیر راه ۴۸ روز پس از نگارش نامه استعفا، تصویر آن را منتشر کرد

چقدر این خبر مفید بود؟ راضی هستید

روی یک ستاره کلیک کنید تا به آن امتیاز دهید!

میانگین امتیاز 0 / 5. تعداد امتیاز: 0

تا الان رای نیامده! اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهید.

آیا از مطلب بالا راضی هستید؟

⏳ فرصت محدود است، همین حالا اقدام کنید

✅ کالابرگ به مبلغ ۴ میلیون تومان شامل افراد زیر می‌شود❗️
کد ملی خود را در لینک زیر جستجو کنید و ببینید مشمول هستید یا خیر 👇

👇 برای ثبت‌نام اینجا کلیک کنید

⚠️ توجه: ثبت‌نام فقط از طریق لینک رسمی انجام می‌شود.

نظرات + سوالات خودتان را ارسال کنید

تبلیغات متنی

✅ کالابرگ ۴ میلیون تومانی فعال شد ❗️

👇 بررسی با کد ملی
✨ دریافت فوری هدیه طلا

⏳ ظرفیت محدود – پیشنهاد می‌کنیم همین حالا اقدام کنید

⚡ دریافت فوری هدیه طلا

🔔 ثبت‌نام کاملاً رایگان | هر کد ملی فقط یک‌بار

💰 دریافت هدیه طلا | ثبت‌نام فوری
پشتیبانی سایت