برنامه‌های جایگزین پیک نوروزی دانش آموزان اعلام شد

برنامه‌های جایگزین پیک نوروزی دانش آموزان اعلام شد

هنر و داستان؛ جایگزین پیک های نوروزی دانش‌آموزان ابتدایی
معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش گفت: برنامه عید، هنر و داستان جایگزین پیک نوروزی و تکلیف سنتی دانش‌آموزان شد. به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، رضوان حکیم‌زاده در مراسم گشایش نمایشگاه دستاورد‌های معلمان و دانش‌آموزان چهارمحال و بختیاری در دوران کرونا، اظهار کرد: دانش‌آموزان مقطع ابتدایی در ایام نوروز می‌توانند در قالب فیلم، […]

معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش گفت: برنامه عید، هنر و داستان جایگزین پیک نوروزی و تکلیف سنتی دانش‌آموزان شد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، رضوان حکیم‌زاده در مراسم گشایش نمایشگاه دستاورد‌های معلمان و دانش‌آموزان چهارمحال و بختیاری در دوران کرونا، اظهار کرد: دانش‌آموزان مقطع ابتدایی در ایام نوروز می‌توانند در قالب فیلم، نقاشی یا عکاسی در زمینه موضوعاتی از جمله دلتنگی برای مدرسه، دنیای با کرونا، دنیای بدون کرونا، همدلی و مدرسه‌سازی آثار خلاقانه خود را تهیه و به آموزش و پرورش استان‌ها ارسال کنند.

وی گفت: دانش‌آموزان همچنین می‌توانند کتاب مورد علاقه خود را مطالعه و بازنویسی کنند و یا قصه‌های خلاقانه خود یا بزرگتر‌های خود را روایت کنند؛ این برنامه به منظور بروز و شناسایی استعداد‌های هنری دانش‌آموزان اجرایی می‌شود که در کنار آن داستان‌خوانی، داستان‌گویی و داستان‌نویسی را نیز انجام می‌دهند.

حکیم‌زاده اظهارکرد: با شیوع ویروس کرونا و گسترش فضای مجازی در بین قشر‌های مختلف، فرصتی فراهم شد تا تعلیم و تربیت و نظام آموزشی به این سمت برود و نظام تعلیم و تربیت تعطیل نشود.

معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش با اشاره به تلاش و کوشش معلمان و مسوولان آموزش و پرورش برای تأمین محتوای آموزشی برای دانش‌آموزان، گفت: به منظور افزایش سطح یادگیری مهارت‌های سواد پایه کلاس‌های درس پایه اول و دوم ابتدایی، علاوه بر کلاس‌های مجازی به صورت حضوری با رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی و با جمعیت کم برگزار شد تا دانش‌آموزان زیر نظر معلمان میزان یادگیری مهارت سواد پایه را افزایش دهند.

حکیم‌زاده افزود: برای دانش‌آموزانی که مهارت‌های لازم را فرانگرفته‌اند برنامه جبرانی تدوین شده است تا نقاط ضعف خود در یادگیری را با حضور در کلاس درس و با حضور معلمان برطرف کنند.

وی با اشاره به اهمیت بحث رتبه بندی معلمان ابتدایی گفت: رتبه‌بندی معلمان براساس مقررات و قانون سازمان امور اداری و استخدامی انجام می‌شود.

چقدر این خبر مفید بود؟ راضی هستید

روی یک ستاره کلیک کنید تا به آن امتیاز دهید!

میانگین امتیاز 0 / 5. تعداد امتیاز: 0

تا الان رای نیامده! اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهید.

آیا از مطلب بالا راضی هستید؟

⏳ فرصت محدود است، همین حالا اقدام کنید

✅ کالابرگ به مبلغ ۴ میلیون تومان شامل افراد زیر می‌شود❗️
کد ملی خود را در لینک زیر جستجو کنید و ببینید مشمول هستید یا خیر 👇

👇 برای ثبت‌نام اینجا کلیک کنید

⚠️ توجه: ثبت‌نام فقط از طریق لینک رسمی انجام می‌شود.

نظرات + سوالات خودتان را ارسال کنید

تبلیغات متنی

✅ کالابرگ ۴ میلیون تومانی فعال شد ❗️

👇 بررسی با کد ملی
✨ دریافت فوری هدیه طلا

⏳ ظرفیت محدود – پیشنهاد می‌کنیم همین حالا اقدام کنید

⚡ دریافت فوری هدیه طلا

🔔 ثبت‌نام کاملاً رایگان | هر کد ملی فقط یک‌بار

💰 دریافت هدیه طلا | ثبت‌نام فوری
پشتیبانی سایت