تاثیر رتبه بندی در حقوق بازنشستگان اینجا بخوانید
با عنایت به محاسبه ی حقوق بازنشستگی از میانگین حقوق دو سال آخر کارمند تاثیر تصویب لایحه ی رتبه بندی در حقوق و پاداش بازنشستگی به شرح زیر
است:
۱_با توجه به شمولیت لایحه ی رتبه بتدی از تاریخ ۱۴۰۰/۶/۳۱
بازنشستگان قبل از این تاریخ هیچ مبلغی بابت رتبه بتدی دریافت نخواهند کرد .
۲_بازنشستگان اول مهر ۱۴۰۰ تاثیر بسیار بسیار ناچیزی از رتبه بتدی را در حقوق خود خواهند دید
۳_بازنشستگان آخر اسفند ۱۴۰۰ تنها یک چهارم از مبلغ رتبه بتدی که در حکمشان ثبت شده را در دوران بازنشستگی
دریافت خواهند کرد .
۴_بازنشستگان آخر شهریور ۱۴۰۱ یک دوم از مبلغ رتبه بتدی که در حکمشان ثبت شده را در دوران بازنشستگی دریافت خواهند کرد .
۵-بازنشستگان آخر اسفند ۱۴۰۱ سه چهارم از مبلغ رتبه بتدی که در حکمشان ثبت شده را در دوران بازنشستگی دریافت خواهند کرد .
۶_بازنشستگان آخر شهریور ۱۴۰۲ کل مبلغ رتبه بتدی که در حکمشان
ثبت شده را در دوران بازنشستگی
دریافت خواهند کرد .
❇️ ❇️ تاثیر رتبه بتدی در پاداش پایان خدمت بازنشستگان
بازنشستگان روز ۳۱شهریور ۱۴۰۰ و به بعد مبلغی را که در حکمشان بابت رتبه بندی ثبت شده به همراه سایر بند های شامل پاداش جمع و در سنوات خدمتی خود حداکثر سی ضرب کنند.
🔷️ محاسبه حقوق بازنشستگی در قانون همسانسازی جدا است.
باسلام واحترام باز هم تشکر اسمعیل دهقان قله زو
سلام باتوجه به اینکه مقررشده بودرتبه بندی از ۱۴۰۰/۰۱/۰۱ اجراشود حق افرادی که قبل از مهر بازنشست شدند کاملا نابودشد. همکارچند سال منتظربود رتبه بندی اجراشود وقتی که مشخص شد از ۱/۱/ اجرامی شود بازنشست شد وگرنه باز صبرمی کرد .
بعنوان مثال بنده ۱۴۰۰/۰۴/۰۱ بازنشست شدم کارشناس بودم ولی رزمنده بودم ومی توانستم باز بمانم ولی بازنشست شدم پاداش هم که تا سال آینده پرداخت نمی شود همسانسازی هم که اجرانمی شود این کجا به عدالت نزدیک است .