فعالیت تمام درمانگاه‌های فرهنگیان به صورت شبانه‌روزی
وام ۲۰۰ میلیونی فوری (بدون ضامن)
تا 10 تیرماه | احراز هویت با کد ملی الزامی
ثبت‌نام 🚀
🛡 نماد اعتماد 🔒 درگاه امن

فعالیت تمام درمانگاه‌های فرهنگیان به صورت شبانه‌روزی

خدمات درمانی فرهنگیان رایگان شد
فعالیت تمام درمانگاه‌های فرهنگیان به صورت شبانه‌روزی مدیرکل تعاون و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش گفت: تمام درمانگاه‌های فرهنگیان به صورت سه شیفت و شبانه‌روزی آماده ارائه خدمات درمانی به فرهنگیان و سایر هموطنان هستند. به گزارش خبرنگار آموزش و پرورش خبرگزاری فارس، گودرز کریمی‌فر مدیر کل تعاون و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش اظهار […]
فعالیت تمام درمانگاه‌های فرهنگیان به صورت شبانه‌روزی

مدیرکل تعاون و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش گفت: تمام درمانگاه‌های فرهنگیان به صورت سه شیفت و شبانه‌روزی آماده ارائه خدمات درمانی به فرهنگیان و سایر هموطنان هستند.

به گزارش خبرنگار آموزش و پرورش خبرگزاری فارس، گودرز کریمی‌فر مدیر کل تعاون و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش اظهار کرد: تمام درمانگاه‌های فرهنگیان در سراسر کشور به تعداد ۱۲۱ مرکز درمانی به صورت شبانه‌روزی با تعداد ۲ هزار و ۸۰۱ پرسنل اعم از پزشک، پیراپزشک، پرستار و کادر اداری و خدماتی،  آماده ارائه خدمات درمانی به فرهنگیان شاغل و بازنشسته و سایر هموطنان هستند.

وی گفت: اگر چه تاکنون به طور قطعی، گزارشی در خصوص ابتلای فرد یا افرادی از همکاران ستادی به کرونا، گزارش نشده است ولی وزارت آموزش و پرورش در راستای سلامت کارکنان خود، به صورت مستمر مبادرت به ایزوله، گندزدایی و ضدعفونی دفاتر و ساختمان‌های ستادی نموده و با نصب محلول‌های الکلی جهت شست‌وشوی دست و استفاده از ماسک و دستکش‌های یکبار مصرف و همچنین کنترل تمام افراد به ساختمان‌های ستادی با دستگاه تب سنج ، مبادرت به پالایش افراد و مبارزه با کرونا ویروس می‌کند.

 

مدیرکل تعاون و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش از ایزوله کردن دفاتر کار تمام فرهنگیان مستقر در ساختمان‌های ستادی وزارت آموزش و پرورش خبر داد و افزود: تما ساختمان‌های اداری وزارت آموزش و پرورش اعم از ساختمان مرکزی شهید رجایی، ساختمان علاقه‌مندان و همچنین ساختمان های شهید باهنر و شهید بهشتی و نیز  ساختمان‌های امور اداری و سنجش توسط ۴ کارگروه فنی ایزوله کار مستقر در اداره کل تعاون و پشتیبانی، با محلول ضد عفونی  به صورت روزانه، گند زدایی شده و همچنین محلول ضدعفونی کننده دست در تمام طبقات در همه ساختمان‌ها به صورت ثابت و پایهدار، تعبیه و تا ریشه کنی کرونا ویروس، روند رعایت اصول بهداشتی ، ادامه دارد.

وی تصریح کرد:  استفاده از دستکش‌های یکبار مصرف و ماسک و همچنین استفاده از ژله‌های ضد عفونی کننده از دیگر مواردی است که در سطح ساختمان‌های ستادی، در راستای مبارزه با کرونا ویروس توسط تمام فرهنگیان رعایت می‌شود.

کریمی‌فر با اشاره به ۳ شعار کلید واژه‌ای تحت عنوان «دست دادن، ممنوع – روبوسی، هرگز و ماسک پوشی، حتماً»  توجه به رعایت تمام مسائل بهداشتی در راستای سلامت پرسنل وزارت متبوع ، خبر داد.

چقدر این خبر مفید بود؟ راضی هستید

روی یک ستاره کلیک کنید تا به آن امتیاز دهید!

میانگین امتیاز 0 / 5. تعداد امتیاز: 0

تا الان رای نیامده! اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهید.

آیا از مطلب بالا راضی هستید؟

نظرات + سوالات خودتان را ارسال کنید

تبلیغات متنی

پشتیبانی سایت