پگیری تماس تلفنی سرپرست آموزش و پرورش با مدارس سیل زده

پگیری تماس تلفنی سرپرست آموزش و پرورش با مدارس سیل زده

طی تماس تلفنی سرپرست وزارت آموزش‌وپرورش با مدیر مدرسه شهید کائدی شهرستان پل‌دختر صورت گرفت؛ پیگیری مسائل آموزشی و پرورشی در مدارس مناطق سیل‌زده   سرپرست وزارت آموزش‌وپرورش طی تماس تلفنی با مدیر مدرسه شهید کائدی شهرستان پل‌دختر مسائل آموزشی و پرورشی در مدارس مناطق سیل‌زده را پیگیری کرد. به گزارش معاونت اطلاع‌رسانی و روابط […]
طی تماس تلفنی سرپرست وزارت آموزش‌وپرورش با مدیر مدرسه شهید کائدی شهرستان پل‌دختر صورت گرفت؛
پیگیری مسائل آموزشی و پرورشی در مدارس مناطق سیل‌زده
 
سرپرست وزارت آموزش‌وپرورش طی تماس تلفنی با مدیر مدرسه شهید کائدی شهرستان پل‌دختر مسائل آموزشی و پرورشی در مدارس مناطق سیل‌زده را پیگیری کرد.

به گزارش معاونت اطلاع‌رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش‌وپرورش، سید جواد حسینی در راستای برنامه‌ی ارتباط مستقیم و مستمر با مدارس، در اولین تماس تلفنی خود با فرحناز رشنو مدیر مدرسه شهید کائدی در شهرستان پل‌دختر، اقدامات انجام شده از سوی وزارت آموزش پرورش در این شهرستان را پیگیری و اظهار کرد: از زحمات و تلاش همکاران گرامی در آن مدرسه قدردانی می‌کنم و امیدوارم با اقدامات خوبی که آموزش‌وپرورش پس از حادثه سیل اخیر در مناطق سیل‌زده انجام داده است مدارس توانسته باشند ضمن ادامه روند تعلیم و تربیت، روحیه امید و نشاط را به دانش آموزان بازگردانده باشند.

وی در ادامه افزود: وزارت آموزش‌وپرورش با توزیع۱۰۰ کانکس جهت تشکیل کلاس درس، تخصیص۵۰ میلیارد ریال جهت نوسازی سیستم گرمایشی، توزیع ۵۰۰۰ میز و صندلی و همچنین توزیع ۲۴۰۰۰ جلد کتاب درسی در استان لرستان تلاش کرده است تا در راستای رفع مشکلات ناشی از سیل گام‌های مؤثری بردارد.

سرپرست وزارت آموزش‌وپرورش بابیان اینکه امیدوارم آسیب‌های موجود در مناطق سیل‌زده از طریق نظام تعلیم و تربیت کاهش و حتی کاملاً رفع گردد، گفت: بازسازی روحیه مردم شهرستان پل‌دختر و به‌ویژه دانش آموزان توسط معلمان و مدیران مدارس ازجمله تلاش‌هایی است که فرهنگیان عزیز در مناطق سیل‌زده بر عهده گرفتند که قدردان تلاش و زحمات آنان هستم.

حسینی ضمن پیگیری روند بازسازی مدرسه، خاطرنشان کرد: پاک‌سازی و لایروبی مدارس آسیب‌دیده، اسکان سیل‌زدگان و گروه‌های امدادی در مدارس و سازمان‌دهی دانش آموزان در مدارس آسیب‌ندیده ازجمله اقداماتی است که وزارت آموزش ‌وپرورش انجام داده است تا مدیریت بهینه خدمت‌رسانی در مناطق سیل‌زده صورت بگیرد.

وی در پایان تماس تلفنی خود با مدیر مدرسه شهید کائدی تأکید کرد: امروز با رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیزمدار س کشور در خصوص تسریع روند بازسازی و تجهیز مدارس در مناطق سیل‌زده دیدار صحبت خواهم کرد.

سرپرست وزارت آموزش‌وپرورش در پایان بابیان اینکه مراتب سلام و قدردانی بنده را به دانش آموزان عزیز، همکاران گرامی و اولیای گرامی دانش آموزان برسانید، تصریح کرد: چنانچه باوجود اقدامات صورت گرفته نیاز به تجهیزات دیگر و حمایت‌های وزارت آموزش‌وپرورش است، اطلاع‌رسانی گردد تا در اسرع وقت مشکلات برطرف گردد.

شایان‌ذکر است سرپرست وزارت آموزش‌وپرورش روزانه به‌طور تصادفی با یکی از مدارس کشور تماس خواهد گرفت و ضمن گفت‌وگو با مدیر و معلمان مدرسه، مسائل آموزشی و پرورشی را موردبررسی قرار می‌دهد.

چقدر این خبر مفید بود؟ راضی هستید

روی یک ستاره کلیک کنید تا به آن امتیاز دهید!

میانگین امتیاز 0 / 5. تعداد امتیاز: 0

تا الان رای نیامده! اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهید.

آیا از مطلب بالا راضی هستید؟

⏳ فرصت محدود است، همین حالا اقدام کنید

✅ کالابرگ به مبلغ ۴ میلیون تومان شامل افراد زیر می‌شود❗️
کد ملی خود را در لینک زیر جستجو کنید و ببینید مشمول هستید یا خیر 👇

👇 برای ثبت‌نام اینجا کلیک کنید

⚠️ توجه: ثبت‌نام فقط از طریق لینک رسمی انجام می‌شود.

نظرات + سوالات خودتان را ارسال کنید

تبلیغات متنی

✅ کالابرگ ۴ میلیون تومانی فعال شد ❗️

👇 بررسی با کد ملی
✨ دریافت فوری هدیه طلا

⏳ ظرفیت محدود – پیشنهاد می‌کنیم همین حالا اقدام کنید

⚡ دریافت فوری هدیه طلا

🔔 ثبت‌نام کاملاً رایگان | هر کد ملی فقط یک‌بار

💰 دریافت هدیه طلا | ثبت‌نام فوری
پشتیبانی سایت